Bijzonder dineren met seizoensgebonden ingrediënten

Hof van Duivenvoorde is begonnen met het organiseren van dineravonden. Wij organiseren op verschillende vrijdagen diners, aangepast aan het seizoen. December, januari en februari zijn voor het winterdiner. In maart, april en mei organiseren wij voorjaarsdiners. In de zomer pakken wij uit met elke vrijdag een Boomgaarddiner. We verplaatsen ons terras naar de boomgaard om daar heerlijk te kunnen genieten van de kaarsjes in de bomen en een heerlijk diner. Ook hebben wij herfstdiner in de maanden september, oktober en november.

We hebben ook extra diners gepland tijdens Valentijnsdag, Moederdag of kerstavond.

U kunt in onze agenda zien wanneer we een diner organiseren. Alle diners bestaan uit een 3-gangen verrassingsdiner voor €45,00 per persoon. Uiteraard kunt u dit uitbreiden met een wijnarrangement.
Wanneer u reserveert zullen wij vragen naar allergieën of dieetwensen.

We hopen u snel te zien bij één van onze dineravonden.